Ontmoet ons op Orgatec
22-25 oktober 2024
Koelnmesse, Keulen

Zakelijke omgevingen transformeren sneller dan ooit, en wij bewegen mee. Tijdens de Orgatec introduceren wij onze nieuwste modellen, ontworpen voor dynamische ruimtes waar samenwerking en interactie centraal staan. Denk hierbij aan open kantoortuinen, vergaderruimtes, sfeervolle lounges en een stijlvol ingericht restaurant.

Noteer uw bezoek aan Orgatec alvast in uw agenda en vraag via onderstaande button een gratis toegangsbewijs aan. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand Hal 10.2, M010.

Orgatec ticket
Orgatec 2024

Ontdek onze premières

Onze nieuwe modellen onderstrepen onze rol als toonaangevende specialist in stijlvol projectmeubilair, dat uitblinkt in design én functionaliteit. Of het nu gaat om flexibele werkplekken, informele ontmoetingsruimtes of een educatieve setting, ons meubilair is ontworpen om in elke zakelijke omgeving optimaal comfort en gebruiksgemak te bieden.

Benieuwd welke modellen wij introduceren op Orgatec? Wekelijks tonen wij hier een sneak peek van onze premières. Mis het niet en blijf op de hoogte.

Casala @ Orgatec 2024

“Ontdek onze nieuwste modellen, ontworpen voor dynamische ruimtes waar samenwerking en interactie centraal staan.”